Bied je graag een helpende hand? Ziebena’s Care zet zich graag in voor jouw carrière in de zorg. Via ons kun je op Uitzendbasis aan de slag als Zorgassistent, Helpende, Helpende Plus, Verzorgende, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Ook kun je als Zelfstandige Zorgtopper aan de slag als Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Zorgtopper op Uitzendbasis

Werken als Zorgtopper op uitzendbasis biedt jou de mogelijkheid op een goed betaalde en flexibele baan. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel je wilt werken. Met passende klussen, zorgen wij altijd voor veel plezier en afwisseling in je werk.

Om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kunt uitvoeren, verzorgen wij de nodige begeleiding, (bij)scholing, coaching en de waardering die jij verdient! Je kunt aan de slag als Zorgassistent, Helpende, Helpende Plus, Verzorgende, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Heb jij een zorgdiploma en werk jij het liefst fulltime of juist parttime om dit goed kunnen combineren met een druk privéleven? Of volg jij een zorgopleiding en wil je tijdens je studie ervaring op doen? Ook als je naast je huidige baan in de zorg op zoek bent naar extra werk, is dat bij ons mogelijk. Wij zijn altijd op zoek naar Zorgtoppers op uitzendbasis in de regio’s Utrecht, Gelderland, Brabant, Zuid-Holland en Noord- Holland. Bekijk onze vacatures of schrijf je nu in!

ZZPer

Als Zelfstandig Zorgopper (ZZP ’er) ben je eigen baas. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel je wilt werken. Met passende klussen, zorgen wij altijd voor veel plezier en afwisseling in je werk. Je kunt aan de slag als Verzorgende IG of Verpleegkundige.

Als bemiddelingsbureau helpen we je bij het vinden van passende zorgopdrachten bij de organisaties waar jij graag werkt. Ook adviseren wij je op het gebied van wet & regelgeving en kun je de facturatie proces volledig aan ons over laten. Wij informeren je tijdig over de laatste ontwikkelingen en trends binnen ze zorgbranche. Door onze kennis en ervaring zijn wij te allen tijde goed op de hoogte van eerlijke tarieven in de markt. Onze adviestarieven bieden een goede basis om zelf je tarieven te kunnen bepalen. Wij zijn altijd op zoek naar Zelfstandige Zorgtoppers in de regio’s Utrecht, Gelderland, Brabant, Zuid-Holland en Noord- Holland. Bekijk onze vacatures of schrijf je nu in!

 

Top in Zorg! Bel ons op 085-0702847 of meld u nu aan