Voor Opdrachtgevers

Ziebena’s Care is specialist in het uitzenden van zorgprofessionals. Op basis van de behoefte van de opdrachtgever, selecteren wij bekwame zorgverleners met de juiste kwalificatie en opleiding.

Onderbemand?

Is uw afdeling onderbemand of bent u met spoed op zoek naar tijdige vervanging voor een zieke medewerker of verlofganger? U kunt bij ons terecht voor direct inzetbare verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en hulpkrachten op diverse niveaus.

Spoed diensten

Naast onze persoonlijke benadering, begrijpen wij bij Ziebena’s Care de behoefte aan flexibiliteit binnen de zorgsector. Zo bieden wij; 24 uur per dag bereikbaarheidsdienst voor de aanvraag van (spoed) diensten. Bel op 0 684 022 286

Zorgvraag op maat

Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen, gaan wij voor een gezamenlijk doel waarbij de cliënt centraal staat. Ziebena’s Care behandelt elke zorgvraag op maat om een goede match te kunnen garanderen tussen de opdrachtgever en de zorgverlener. Al onze uitzendkrachten worden zorgvuldig geselecteerd. Dit doen wij door hen uit te nodigen voor een persoonlijk intakegesprek op ons kantoor.

Geen tekort in een tekort

Bij ziek-en of afmelding van één van onze medewerkers zoeken wij altijd intern naar passende vervanging, wij gaan voor ‘geen tekort in een tekort’. De mogelijkheid aan onze uitzendkrachten om gebruik te maken van onze vervoersdiensten. Op deze manier is uw zorginstelling voor ons nooit onbereikbaar.

Maak contact

Ziebena’s Care helpt u graag bij het bieden van de juiste zorg!

 

Het kan altijd beter! Bel ons op 030 245 90 75 of meld u nu aan