Voor Opdrachtgevers

Ziebena’s Care is specialist in het uitzenden en bemiddelen van zorg toppers. Wij hebben uitzendkrachten in dienst en bemiddelen en adviseren ZZP’ers. Onze uitzendkrachten en ZZP’ers noemen wij samen Zorg Toppers. Op basis van de behoefte van de opdrachtgever, selecteren wij bekwame Zorg Toppers met de juiste kwalificatie en opleiding.

Onderbemand?

Is uw afdeling onderbemand of bent u met spoed op zoek naar tijdige vervanging voor een zieke medewerker of verlofganger? U kunt bij ons terecht voor direct inzetbare verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en hulpkrachten op diverse niveaus.

Spoed diensten

Naast onze persoonlijke benadering, begrijpen wij bij Ziebena’s Care de behoefte aan flexibiliteit binnen de zorgsector. Zo bieden wij; 24 uur per dag bereikbaarheidsdienst voor de aanvraag van (spoed) diensten. Bel op 085-0702847

Zorgvraag op maat

Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen, gaan wij voor een gezamenlijk doel waarbij de cliënt centraal staat. Ziebena’s Care behandelt elke zorgvraag op maat om een goede match te kunnen garanderen tussen de opdrachtgever en de zorg topper. Al onze zorgtoppers worden zorgvuldig geselecteerd. Dit doen wij door hen uit te nodigen voor een persoonlijk intakegesprek op ons kantoor. wij minimaal twee referenties af en verzorgen alle contracten. Met behulp van onze moderne en gebruiksvriendelijke software zorgen wij voor tijdige afhandeling van de administratie.

Geen tekort in een tekort

Bij ziek-en of afmelding van één van onze medewerkers zoeken wij altijd intern naar passende vervanging, wij gaan voor ‘geen tekort in een tekort’. De mogelijkheid aan onze uitzendkrachten om gebruik te maken van onze vervoersdiensten. Op deze manier is uw zorginstelling voor ons nooit onbereikbaar.

Maak contact

Ziebena’s Care helpt u graag bij het bieden van de juiste zorg!

 

Het kan altijd beter! Bel ons op 085-0702847 of meld u nu aan